sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

maandag 25 december 2006

Actie tegen landmijnen


Download
Gefilmd naar aanleiding van de actie tegen de landmijnen. Ik ben al eens ingegaan op het gebruik van veramd uranium, en hij vestigt daar opnieuw aandacht op. Het bekijken waard, en Engels ondertiteld.

zondag 10 december 2006

Fast food vleesindustrie

The Meatrix

Download

The Meatrix II: Revolting

Download

The Meatrix II 1/2

Download
The Meatrix is een geslaagde cartoonvariant van de fantastische film The Matrix. Het propageert vooral bewuster te kopen: goedkoop is niet altijd even gezond...

Toegevoegd 17/12:
Earthlings

Download
Ik denk niet dat iemand na het zien van deze documentaire nog op dezelfde manier vlees koopt en eet als ervoor. Ik ben in ieder geval blij dat ik niet veel vlees eet. Het is het grote voorbeeld van "The Meatrix", en het zijn geen uitzonderingen. in de 20ste minuut van de video laten ze zelfs zien hoe "kosjer vlees" wordt geslacht. Een rabbi die dit zou zien zou echter wat anders zeggen.
Dit zijn zeer storende beelden en niet geschikt voor gevoelige zieltjes.
Desalniettemin plaats ik ze toch op deze website. Het is de prijs die we betalen voor onze dagelijkse behoefte aan vlees, waar alleen de slachter de resultaten van ziet (en uitvoert).

vrijdag 1 december 2006

Wereld Aids Dag

Bayer Knowingly Distributes HIV Infected Drugs

Download
Een filmpje dat ik onlangs gezien had bij Opposing Digits. Vond het wel een onthullende afsluiting voor deze dag.
april 2006
Bayer heeft bewust een aantal medicijnen, geinfecteerd met HIV, eerst bestemd voor de Amerikaanse markt, gedumpt in Europa. De rest moet je zelf maar zien.

Toegevoegd 17/12:

HIV=AIDS: Fact or fraud?

Download
Deze video heb ik een tijdje geleden gezien en gaat in op de relatie tussen HIV en AIDS en hoe flauw die relatie is. Deze vraagstelling wordt ook wel de Duesberg hypothese genoemd.
Iedereen die officieel aan AIDS stierf wordt HIV positief bevonden. Echter, een bewijs vinden dat AIDS ook werkelijk voorkomt uit HIV, is een ander verhaal. Het is echter een gedachte die ontegensprekelijk wordt geuit door iedereen. Deze documentaire gaat met goede argumenten in tegen deze veronderstelling. Het leert ons dat we niet zomaar alles kunnen accepteren, omdat er anders toch misbruik van gemaakt wordt.