sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

woensdag 6 juni 2007

Christopher Bollyn schuldig bevonden

Christopher Bollyn Speaks Out

Download

Terwijl we gebombardeerd worden met "nieuws" over de o zo zielige Paris Hilton, is er vorige week iets veel ergers gebeurd in de US of A. Een Amerikaans journalist, genaamd Christopher Bollyn, is schuldig bevonden aan "aggravated assault" en "resisting arrest". Ikzelf had het eerlijk gezegd niet verwacht. Ik had alleen Bollyn's kant van het verhaal gehoord, maar wat de jury bezielde om toch in het voordeel van de "politie" uit te spreken, is me een raadsel.

Een korte samenvatting: Bollyn had naar 911 gebeld nadat hij al een paar maal een ongemarkeerde wagen zag rondrijden met 2 ongure types in. Nog voordat de politie bij hen arriveerde, stapten de mannen uit voor Bollyns huis. Bollyn kwam naar buiten (zijn vrouw was al buiten) en begon te vragen wat ze hier eigenlijk de hele tijd aan het doen waren. Bollyn wilde zijn broer gaan halen, waarna hij getackled werd en door een van de mannen met de knie op het hoofd op de grond werd gehouden.

Zijn arm werd verdraaid en de andere man ging er op zitten, waarna zijn elleboog gebroken was en hij werd geTAZERt terwijl hij op de grond lag. Dit wordt blijkbaar steeds meer standaard procedure tegen weerspanninge mensen. Nieuwsberichten hierover vind je Daily Herald en Hoffman estates review en een forumtopic over het nieuwsbericht in de Chicago Tribune en zijn eigen laatste artikel voor het proces.

Een lijst van Christopher bollyns artikels vind je op The truth seeker.

Er is een artikel verschenen van iemand die het proces gevolgd heeft. Zij geeft een beter beeld wat allemaal mis is met dit proces.

maandag 4 juni 2007

Belgische primeur over 9/11

Vandaag, 4 juni 2007, is het 35 dagen geleden dat er een aanklacht ingediend is tegen de echte "masterminds" van de aanslagen van 11 september 2001. Aangezien de media hier geen aandacht aan wil/kan/mag geven, zal ik het dan maar doen.
Op Mayday (1 mei) hebben David Hawkins, forensisch economist en Field McConnell, piloot, een RICO-claim ingediend tegen verschillende partijen over de wereld. Onder de namen vinden we mensen van the Carlyle Group Canada, AXA verzekeringen en andere, minder bekende bedrijven. Bijna allemaal zijn het allemaal zogenaamde "Private Equity Groups", investerings- en verzekeringsfirma's. Ook een van de opvallende namen is Al Gore, of John Kerry, maar daarover later waarschijnlijk meer.

De lijst van de beklaagden en de officiele aanklacht zijn te vinden op Hawks Cafe, David Hawkins' website.

Deze beklaagden zouden met behulp van afpersing en omkoping op de bewuste dag tijdens oefeningen van het leger, NORAD in de war gestuurd hebben. De vliegtuigen die we in de 2 torens en het pentagon hebben zien vliegen, waren dan ook niet vlucht 77, 11 en 175, maar onbemande drone boeings zonder een levende ziel aan boord. Met behulp van de QRS11 gyrochip zouden ze via gps besturing hun doel geraakt hebben. Het bizarre hieraan is dat de echte vluchten nu waarschijnlijk al jaren op de bodem van de oceaan liggen.
Of deze claims waar zijn, valt nog te bezien, maar ze zijn al een heel stuk geloofwaardiger dan de officiele verklaringen (wat, bewijzen?). Feit is wel dat boeing al even verdacht wordt van het plaatsen van QRS11 gyrochips in verschillende vliegtuigen.

Field McConnell heeft een dvd over dit onderwerp gemaakt, genaamd "Captain Sherlock solves 9/11" en deze zal ik posten zodra ze op Google Video verschijnt.
Wie meer wil weten over de aanklacht en het verloop van de rechtzaak, kan uren aan interviews van Agent Ladybug en Eric Hufschmid beluisteren.

Wat ik overigens nog steeds vreemd vind, is dat Eric Hufschmid niet vermeld wordt in wikipedia. Zelfs Charlie Sheen staat erbij in de lijst, terwijl hij nooit een bijdrage geleverd heeft (behalve de populariteit verhoogd).