sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

donderdag 22 november 2007

What would you do?


Download/info
Deze keer een muziek video. Niet dat het een echt goede tekst is (wakkert de Bush haat alleen maar wat aan), maar hiervoor is (nog) geen video te vinden.

Want is wel iets heel bijzonders gebeurd. In Boedapest, Hongarije wordt op dit moment iemand gevolgd door ongure types, waarschijnlijk omdat hij pagina's vertaald heeft van Engels naar Magyar voor Eric Hufschmid, auteur van de dvd Painful Deceptions en het boek Painful Questions. Zijn naam is Ivan Vigh, een electrisch ingenieur bij Excel-Csepel. Hij heeft nu echter zo'n schrik gekregen dat hij een open brief(Nederlands) in op het internet heeft gezet. Hierin beschrijft hij dat hij zich ondeertussen niet meer veilig voelt in zijn eigen huis. Ze zijn al binnen geraakt -zonder schade aan de sloten- toen hij er niet was en laten goed merken dat ze hem in het oog houden. Wie "ze" zijn, en hoe ze aan zijn identiteit zijn gekomen, is mij (Eric en Ivan waarschijnlijk ook) onbekend.

Wordt nog vervolgd.

dinsdag 20 november 2007

Schuld is de schuld

Corrupt Banking System - Cartels Robbing the Public

Download/info

Corrupt Banking System - How Money is Created


Download/info

4) Corrupt Banking System - Money is Debt

Download/info

4) Corrupt Banking System - Monetary Reform

Download/info

5) Corrupt Banking System - Warning About the NWO (outro)

Download/info
Een onderwerp om momenteel over na te denken is: geld. Wie wil het niet, zou je zeggen. Als drijvende kracht van iedere economie is het vanzelfsprekend dat geld als betaalmiddel wordt gezien. Maar wat ligt er eigenlijk achter die zogenaamde "waarde" van geld? Als we naar de geschiedenis kijken, eerst goud, en nu eigenlijk vooral schulden. Het klinkt misschien kinderachtig om te vragen "Hoeveel geld is er eigenlijk in de wereld?" maar dat is zeker niet zo. Ook in een gezonde economie zal de hoeveelheid geld groeien, maar dan wel in functie van de behoefte.

Gisteren is DBS ook op de proppen gekomen met een interview dat meer licht werpt op de crisis die op dit moment aan de gang is in de banksector. Het is een Engelstalig interview met Muhammad Rafeeq Deel 2.

De tekenfilm heeft het vooral over "fractioneel reserve bankieren", een systeem waarmee praktisch 10 keer zoveel uitgeleend kan worden als de bank eigenlijk heeft.

Ook heeft Willem Middelkoop 2 maanden geleden een boek geschreven, genaamd "Als de dollar valt". Ik heb het boek (nog) niet gelezen, maar hij zal zeker beginnen over de NINJA leningen (No Income, No Job or Assets) want dat is wat de bal eigenlijk aan het rollen heeft gebracht.
Stoute banken, en nu in de hoek!

vrijdag 9 november 2007

Hawkcafe's uitgedokterd 9/11 plot

911: The criminal enterprise and its pattern

Download/info
Deze video is enkele dagen geleden op Google video verschenen als de uitleg van Hawks Cafe voor de aanslagen van 11 september 2001. Het is (volgens mij toch) de meest volledige en voor de hand liggende uitleg van wat die dag gebeurd is.

Ook even een waarschuwing voor het einde, de laatste 10 seconden eigenlijk. Hier wordt een van de slachtoffers getoond, die uit een van de torens is gesprongen. Ik had het liever niet gezien. Ik heb zo'n foto trouwens, in de 2 jaren dat ik er mee bezig was, nog niet gezien behalve dan bij de documentaire earthlings, rotten en faces of death). Hou de emmer maar klaar.