sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

zondag 28 oktober 2007

Respect voor de slachtoffers van 9/11

A Sit Down With An 9/11 Fire Fighter

Download/info
Deze brandweerman wan de FDNY komt met een interview van de loose change crew. Waarschijnlijk komt een deel ervan in de nieuwe film die binnenkort in amerika uitkomt. Hij is binnen geweest en hij is 1 van de mensen die zowat alles heeft zien gebeuren.

"Complotdenkers" wordt vaak verweten dat ze een gebrek aan respect hebben voor de slachtoffers van deze tragedie en hun nabestaanden. Wel, nu is het ondertussen duidelijk geworden dat je mond houden over de leugens erger uitpakt, omdat er gewoon nieuwe leugens bijverzonnen worden.
Zo weten de meesten wel dat hele complex vol zat met asbest. Toen de torens instortten, zijn duizenden bedolven onder een wolk van stof, van glas- en beton- tot asbestpoeder. Veel van de reddingswerkers en overlevendenin New York hebben dan ook zware longproblemen of zijn al gestorven aan de complicaties. Alle reddingshonden zijn ook al gestorven.
De stad wil nu de nabestaanden van een reddingswerker niet vergoeden, omdat hij niet gestorven zou zijn aan een longaandoening, maar aan de medicijnen die hij nam.

Dit noem ik gebrek aan respect. Een reddingswerker die zijn leven gegeven heeft, en stank voor dank kreeg. En zelfs ervan beschuldigd wordt zichzelf vermoord te hebben (zoals we lezen op het einde: Charles Hirsch is the "only one who believes [Zadroga] died as a result of crushing up medications and injecting them," Barasch said.)

En moeten wij dat dan geloven?

Geen opmerkingen: