sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

zondag 18 maart 2007

Genocide in Israel

The Ringworm Children

Download
Op deze video was ik al een tijdje aan het wachten. Tot voor kort was ze niet verkrijgbaar op het internet.
De documentaire beschrijft een massavergiftiging van honderden kinderen in de jaren 50 in Israel. Het vreemde is dat deze kinderen joden waren, geselecteerd op hun ras, genaamd Sefardiem.
Ze werden uit de klas gepikt, mee naar een hospitaal genomen en met x-ray machines bestraald door Asjkenazische Joden. Wie de schuldigen zijn wordt in de video niet getoond, alleen beschreven wat er gebeurd zou zijn.
Ik had voor ik de video zag een aantal meningen van mensen gezien en ze waren redelijk vaak negatief. Toch denk ik niet dat de getuigen en slachtoffers liegen. Het lijkt me toch het onderzoeken waard.
Engelstalige review met duidelijke beschrijving en namen door Barry Chamish op conspiracyarchive.

woensdag 14 maart 2007

Oh nee CO2

UK Documentary The Great Global Warming Swindle

Download
Hehe, de golf van klimaat propaganda lijkt nu over zijn hoogtepunt te zijn. Heb je het gemerkt, de nadruk op CO2 en de nadelige effecten van dit gas? Het lijkt mij echt wel een foute redenering die nu gevoerd wordt. Wij ademen ook CO2 uit, net als (bijna) alle levende dieren. Deze documentaire is vorige week in Engeland op tv verschenen, en heeft grote verontwaardiging ontvangen. Forums zijn er genoeg mee bezig om een ware controverse te veroorzaken. Hier hebben we nu 2 dagen een snelheidslimiet gehad van 90, voor het fijne stof. Dat lijkt mij ook een groter probleem.