sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

maandag 19 februari 2007

Experimentele wapens testen in Irak, dat is een goed idee...

****Iraqi laser weapons

Download
Deze video had ik vroeger al eens vermeld, maar eigenlijk verdient ook deze video een plek bovenaan.
Er worden dus experimentele wapens getest in irak. Daar is nu geen twijfel meer over. Dit is het begin van een tijdperk van energetische wapens. Hoe lang kogels (kinetische wapens) nog zullen bestaan hangt dus af van het succes van de tests op de proefkonijnen. Zijn wij ("het westen") beschaafde landen? Nee, hier verscheen het enkele weken geleden als een kort stukje in enkele kranten en geen haan die er naar kraaide.

Ook het gebruik van zogenaamde "non-lethal weapons" lijkt populairder te worden. Tazers, heat gun (ADS), long range acoustic device (LRAD), en lasers zijn wapens die de laatste jaren ontwikkeld zijn. We zullen hier meer en meer van te zien krijgen. De LRAD bijvoorbeeld wordt nu al op cruise schepen gebruikt om piraten tegen te houden. Ook de politie in de USA gebruikt ze voor crowd control.

Er is hier ook een interview met een Belg in verwerkt,Geert Van Moorter genaamd, die in Irak medische hulp verschaft heeft. Hij zegt wat hij daar gezien heeft.

Geen opmerkingen: