sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

maandag 19 februari 2007

Experimentele wapens testen in Irak, dat is een goed idee...

****Iraqi laser weapons

Download
Deze video had ik vroeger al eens vermeld, maar eigenlijk verdient ook deze video een plek bovenaan.
Er worden dus experimentele wapens getest in irak. Daar is nu geen twijfel meer over. Dit is het begin van een tijdperk van energetische wapens. Hoe lang kogels (kinetische wapens) nog zullen bestaan hangt dus af van het succes van de tests op de proefkonijnen. Zijn wij ("het westen") beschaafde landen? Nee, hier verscheen het enkele weken geleden als een kort stukje in enkele kranten en geen haan die er naar kraaide.

Ook het gebruik van zogenaamde "non-lethal weapons" lijkt populairder te worden. Tazers, heat gun (ADS), long range acoustic device (LRAD), en lasers zijn wapens die de laatste jaren ontwikkeld zijn. We zullen hier meer en meer van te zien krijgen. De LRAD bijvoorbeeld wordt nu al op cruise schepen gebruikt om piraten tegen te houden. Ook de politie in de USA gebruikt ze voor crowd control.

Er is hier ook een interview met een Belg in verwerkt,Geert Van Moorter genaamd, die in Irak medische hulp verschaft heeft. Hij zegt wat hij daar gezien heeft.

****De aanval op de USS Liberty

Dead in the water (2002)

Download
Een documentaire die ik een paar maanden geleden nog gezien heb en die indruk gemaakt heeft. De aanval op de USS Liberty is een klein hoofdstuk geweest in de zesdaagse oorlog in 1967.
De amerikaanse wikipedia gaat echter dieper in op de materie.
Iemand die deze documantaire gezien heeft, geeft niet dit commentaar aan die aanval:
"Het Amerikaanse marineschip USS Liberty lag tijdens de oorlog op een afstand van minder dan 20 km van Al-Arish.
Op de vierde dag van de oorlog (8 juni) kreeg het schip aanvallen te verduren van de Israëlische luchtmacht en marine, waarbij het schip bijna tot zinken werd gebracht en een groot deel van de bemanning om het leven kwam of gewond raakte. Israël stelde dat hier sprake was van een vergissing met betrekking tot de nationaliteit van het schip, een stelling die later werd bevestigd door onafhankelijke Israëlische en Amerikaanse onderzoeken. Bemanningsleden van de Liberty en vele andere commentators waren het daar niet mee eens.
Gabby Bron, een toenmalige Israëlische reservist, tegenwoordig journalist, vertelde dat hij op 8 juni getuige was van de executie van krijgsgevangenen in de buurt van het vliegveld van Al-Arish. Hij zegt dat hij hen hun eigen graf zag graven, en toen met Uzi's werden doodgeschoten. Sommigen hebben het vermoeden uitgesproken dat Israël het schip aanviel om ontdekking van bovengenoemde executies te voorkomen. Anderen beweren dat de Israëlische piloten dachten dat de Liberty een vijandelijk schip was, omdat de Amerikanen hadden beweerd dat er geen Amerikaans schip in de buurt was (althans niet binnen 100 mijl). In alle officiële onderzoeksverslagen wordt de aanval echter 'een tragische vergissing' genoemd." (hoofdstuk "USS Liberty" in de nederlandstalige wiki)

De documentaire gaat van een heel ander standpunt uit, en dat is die van de samenzwering op hoog niveau. Langs allebei de kanten werd er "gefoefeld" tussen hoge piefen, ministers van buitenlandse zaken die nu van niks beweren te weten. Wat wil je, het is 40 jaar geleden! In ieder geval, ik denk dat deze gebeurtenis een scharnierpunt is geweest in de geschiedenis. Als er op dat moment iets stoms beslist was, had onze wereld er heel anders uit kunnen zien. De grote vraag is natuurlijk nog altijd: wat deed de USS Liberty, een "spionageschip" daar, op dat moment. Dat is de dag van vandaag nog steeds niet duidelijk.

donderdag 15 februari 2007

NIST ingenieur niet geloofwaardig inzake WTC


Download
Deze ingenieur, John Gross, liegt zo hard dat hij op het einde van de video toch maar eens zijn neus aanraakt :p

Deze opgeleide mensen proberen met zogezegd hun "expertise" ons een rad voor ogen te draaien. Laat ze maar op google video verschijnen :)

Naar de maan en terug?

Dark side of the moon

Download
*edit:is verdwenen van internet, hier is de pdf van het tv programma (franstalig)
Een aantal weken geleden hebben we hier in dit kikkerlandje iets van hetzelfde meegemaakt op RTBF. Een "documentaire (zie mockumentary)" om kijkers op het verkeerde been te zetten. Het draagt in ieder geval niet bij tot verspreiding van algemeen geaccepteerde kennis en doet me denken aan de overdreven hysterie die ontstond bij de uitzending van War Of The Worlds.
Het is echter het bekijken waard, in het achterhoofd gehouden dat het "verzonnen" is. Waarom zoveel moeite voor een "grappig" programma, net zoals "de onafhankelijkheid van Vlaanderen"?

Docu-Fiction de la RTBF:Sécession de la Belgique

Download
Dit is het programma. Het is vermeld geweest in het nieuws in vlaanderen. Audio is out of sync en volledig Franstalig. Net mijn beste taal. :p

Diamonds are criminals best friend

The Diamond Empire: Oppenheimer family's cartel, Artificial scarcity (1994)

Download
Wie wat wil weten over diamanten moet bij deze video zijn. In verband met de moord op Lumumba is hier in de film een vermelding te vinden.

Meer review volgt.

zaterdag 3 februari 2007

Verarmd Uranium (DU) maakt de mensheid ziek!

Beyond Treason

Download
Note 6/5/2007&4/7/2007: Poison dust is verdwenen, een andere docu komt voorlopig in de plaats. Zelfde boodschap, andere auteurs.
De mensheid begint kennelijk ook door te krijgen wat echt belangrijk is in de wereld. Veramd uranium is kernafval en dus normaal niet meer te "hergebruiken" in munitie. De logische gevolgen ervan zijn tegen beter weten in genegeerd. Al sinds de eerste golfoorlog zijn de directe gevolgen terug te vinden aan de hand van afwijkingen bij geboorte. Irak is dan ook het land met de grootste "besmetting", volgens mij. Wie zoekt, die vind nog andere plaatsen waar DU (depleted uranium) vaak gebruikt werd... En dat stof blijft ook niet liggen.