sa·men·zwe·ring (dev; samenzweringen; samenzwerinkje)

1 geheim verbond tot het verrichten van een aanslag op iem. of iets

sa·men·zwe·rings·the·o·rie
(dev)

1 complottheorie

com·plot·the·o·rie
(dev)

1 theorie of idee dat een ongewenste situatie of gebeurtenis het gevolg is van een samenzwering


Ook al draag ik een T-Shirt met als opschrift "9 11 was een inside job" denk ik toch dat het van buitenaf georchestreerd is. De operatie is echter nog steeds binnen de USA uitgevoerd. LIHOP (Let It Happen On Purpose) is dan ook (voor mij) het meest voor de hand liggende scenario. Allemaal voor nieuwe wetten en oorlogen. En geld.

See the deception

See the deception
Aanslag op Hariri, 2005 (was dit een autobom?)

vrijdag 17 november 2006

Politiegeweld en despotisme

Vandaag een video gevonden op Opposing Digits van een pas gebeurd misdrijf (14 november) door de politie. Het laat zien waar de Patriot Act zoal goed voor is. Studenten in toom houden bijvoorbeeld.
Iranian-American Student Abused By UCLA UCPD With Taser GUN
<
Download
Voor wie de beelden niet genoeg is, kan meer uitleg vinden op de site van de school.

edit 18/11:
Acceptable Use of Torture in the USA [Gwinnett County, Georgia]

Download
Er is een nieuwe video gereleased op opposing digits. Ditmaal met een uncut video van een politiemoord. De cameraman staat er gewoon bij en de politieagenten doen "hun job". Het is de 2de keer blijkbaar dat dit gebeurd is. Wat er precies voordien gebeurd is is niet duidelijk, maar gezien de situatie moet het wel iets heel ergs geweest zijn :s L.A. Confidential style dus.
Dit is niet de schuld van de politie, maar van het hele apparaat erboven.

Een video die misschien ook wel bij dit filmpje past is een educatieve video over despotisme
Despotism (1946) Encyclopedia Brittanica Films

Download
Wel een ietwat saaie uitleg :p echter ze houdt wel steek

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Schokkende beelden zeg!!

Anoniem zei

Laatst had ik enkele Waco Video's bekeken, dus voor mij zijn dit soort beelden niet schokken meer. Ik ken in Nederland aardig wat mensen die zo vermoord werden door de politie. Inplaats van arrestatie krijgen die agenten dan vaak loonsverhoging. Want de Nederlandse Politie werkt niet voor Nederland of de Nederlanders, maar voor het Vatikaan.

Er zijn verschillende geheime genootschappen binnen de politie actief om dit mogelijk te maken. FBI is bijvoorbeeld geheel in handen van het Vatikaan, FBI doet enkel inquisitie. De Nederlandse politie is slechts voor ruim de helft geheel in handen van het Vatikaan. Maar die kleine meerderheid is genoeg, want politie die voor het Vatikaan werkt, krijgt altijd de beste posities. De politie chef die verantwoordelijk was voor de Roomse Inquisitie in Waco Texas was lid van Opus Dei, een collega van Ruud Lubbers dus. Maar verschillende andere genootschappen zijn actief, op deze pagina enige informatie:
http://spirituallysmart.com/blue_mass.html